CAFETARIA DE KONING PUIFLIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria De Koning Puiflijk. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 10:15 Toppppppp service! Ik kom zelf niet uit de buurt maar ik heb hier vaker besteld en steeds verschillende dingen. Het is altijd warm vers en heerlijk!!!!
21 nov 2022 om 20:35 Besteld om om 18:15 te bezorgen, bericht gekregen dat het 18:30 werd. Prima, want het was druk. Alleen werd er pas om 19:00 bezorgd, zonder enige communicatie. Erg jammer.
14 nov 2022 om 7:50 Pizza koud
11 nov 2022 om 19:50 Had ook chocolademelk besteld Zat er niet bij
4 nov 2022 om 16:16 Zeer lange wachttijd, hamburgers en capsalones ok, maar de pizza was zo verschrikkelijk dat hij volledig de vuilnisbak in ging.
3 nov 2022 om 19:41 Bijna 2uur wachten voor 1 pizza en 1 frietje
28 okt 2022 om 22:36 2 pizza super snel bezorgd en lekker warm
12 okt 2022 om 21:13 Goede service, lekker eten!
9 okt 2022 om 20:34 Bezorgtijd was 2 uur!! 18:00 uur besteld, 20:05 uur pas bezorgd…..
2 okt 2022 om 20:02 Via thuisbezorgd besteld. Onder mom van zo snel mogelijk bezorgen. Nou dat werd dus 1 uur en 55 min. Zit je dan met kids tot 19.30 te wachten op het eten. Als je ze dan na uur belt of het al onderweg is krijg je ook nog een boze medewerker te spreken
27 sep 2022 om 19:38 Heerlijk gegeten! Grote porties. Vanaf nu, alleen bij De Koning bestellen.
24 sep 2022 om 5:00 Super. Was heerlijk en snel bezorgd.aard8ge bezorgers